tirsdag den 22. april 2008

Den 24. ting

Mens vi venter på 23 ting+ - og på det store øjeblik da lodtrækningen om den bærbare skal finde sted - kan I jo træne lidt med en Herlev-lokal 24. ting. Nemlig vores kommende bookingsystem.
Jeg vil ikke lægge et link til det her, da det jo ikke er offentligt tilgængeligt endnu. I stedet vil jeg opfordre Jer til at gå ind på intranettet/startsiden og finde linket til bookingsystemet.
Linket fører både til lidt oplysende info og til selve bookingsiderne. Her kan I se, hvordan det ser ud og prøve at oprette og slette bookinger på forskellige måder. Så er det nemmere at gå til den dag vi tager det i brug for alvor.

I er velkomne til at kommentere på det her på bloggen. I skal dog vide at det er et lille og relativt begrænset system, og det kan ikke mere end det kan. Men det kan booke, og det er det vi har ønsket os.
Men skulle I falde over mystiskheder, have ideer eller spørgsmål til det, så skriv bare løs. Så skal jeg forsøge at svare.
Systemets videre færd er p.t. lagt i hænderne på FUL'erne. Så spørgsmål som: hvornår går vi i gang?; hva' nu med de brugere som ikke er i lånerregisteret? o.l. må I stille til FUL'erne.

Ingen kommentarer: